TELEVIZIJA I TELEFONIJA ZA CEO SVET!
TELEVIZIJA I TELEFONIJA ZA CEO SVET!
08.10.2020.

Pod zajedničkim MTEL brendom nastupaju dve članice Telekom Srbija grupe, „MTEL Austria“ i „GO4YU“. Uspešna poslovanja ove dve kompanije na teritorijama EU, Švajcarske, SAD i Kanade, težnja ka širenju na nova tržišta ali i zajednički ciljevi – uspostavljanje neraskidivih veza sa našim ljudima u inostranstvu i očuvanje tradicije i kulture našeg podneblja bile su pokretač integracije snaga i stvaranja jedinstvenog brenda MTEL za ceo svet.

Uz više od 250 TV kanala sa teritorije Balkana, neograničenim pozivima, SMS porukama i korišćenjem mobilnog interneta bez dodatnih troškova u zemljama EU, Srbije, BiH i Crne Gore, MTEL stvara svet bez granica.

TV usluga uključuje regionalne, nacionalne i lokalne TV kanale sa Balkana i neverovatnu bazu filmova i serija. Jedinstvenost MTEL TV ponude ogleda se u ekskluzivnom pravu na emitovanje RTS-a, RTRS-a, BN-a, Federalne TV, OBN-a, Hayat-a, ATV-a, K3 TV, kao i kanala koji su u produkciji Telekoma Srbija: Arena Sport, Superstar TV, Balkan Trip, Agro TV, Kitchen TV, Toxic.... Za filmofile i ljubitelje serija rezervisano je više od 30 TV kanala, a izdvajamo i „Superstar“ videoteku sa najgledanijim domaćim serijama među kojima su i Tajkun, Državni službenik, Švindleri, Slatke muke, Dug moru, Dobro jutro komšija...

Mobilna i fiksna telefonija su prepoznatljive po kvalitetu veze, ali i po mogućnosti telefoniranja po najnižim cenama. Tako, korisnici mobilne telefonije u Austriji pored neograničenih poziva i SMS poruka prema EU, Srbiji, BiH i CG, bez rominga u Evropskoj Uniji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori uživaju i u ostalim mnogobrojnim pogodnostima. Korisnicima u drugim zemljama širom sveta, na raspolaganju je usluge telefonije koja im omogućava razgovore po neverovatnim cenama sa korisnicima mts mreže u Srbiji.

U cilju daljeg napredovanja i širenja, ali i učvršćivanja veze dijaspore sa maticom, sve telekomunikacione usluge, televizija, telefonija kao i internet, uskoro će biti omogućene i na tržištima Nemačke i Švajcarske, a svi budući projekti na kojima se u MTEL-u kontinuirano radi biće od izuzetne važnosti svim našim ljudima u inostranstvu.