EKSKLUZIVNO U MTEL TV PONUDI
EKSKLUZIVNO U MTEL TV PONUDI
08.10.2020.

Više od 250 TV kanala, neverovatna baza filmova i domaćih serija deo su MTEL TV usluge koja će kvalitetom i bogatom ponudom zadovoljiti ukuse svih generacija.

U našoj ponudi su najgledaniji TV kanali, a poseban deo ponude čine kanali koje korisnici mogu da prate samo uz MTEL TV.

Prepoznajući potencijal saradnje i kvalitet MTEL TV usluge, ekskluzivno pravo na emitovanje u inostranstvu dale su nam sledeće TV kuće: RTS, RTRS, BN, Federalna TV, OBN, Hayat, ATV, K3 i Superstar TV.

Kompanija MTEL posluje u skladu sa zakonima, korisnicima garantuje legalnost, sigurnosti i visok kvalitet usluge i upravo je ovo razlog zašto su TV kuće odlučile da nama povere ekskluzivno pravo na emitovanje njihovog programa van ex-YU granica.  

Samo u MTEL TV ponudi nalaze se serije koje su pomerile granice domaće produkcije: Tajkun, Državni službenik, Švindleri, Dug moru, ali i komedije koje osvajaju srca publike širom sveta: Slatke muke, Dobro jutro komšija, Daleko je Holivud.

Usluga je dostupna na do šest uređaja (TV, telefon, tablet, tv risiver), uz mogućnost istovremenog gledanja na čak četiri uređaja. Sadržaj TV kanala može se premotavati do sedam dana unazad, a svi naši paketi u svojoj ponudi imaju preko 300 radio stanica.

Broj TV kanala, filmova i serija u okviru naše ponude stalno se povećava, a sadržaj obogaćujemo u skladu sa potrebama tržišta i željama naših korisnika.