MTEL Austria poslovnica sada i u Salcburgu!
MTEL Austria poslovnica sada i u Salcburgu!
16.10.2020.

U Salcburgu, 16.10.2020, u tržnom centru „Shopping Arena“ počela je sa radom nova MTEL Austria poslovnica.

Svi stanovnici Salcburga i okoline moći će se, u moderno opremljenoj poslovnici, upoznati sa svim MTEL uslugama i isprobati sve uređaje iz MTEL ponude a prve korisnike čekaju bežične slušalice kao poklon dobrodošlice.

Promotivne ponude, kako za usluge televizije tako i za usluge mobilne telefonije, još uvek su u toku.

Prema tome, obožavaoci domaćih kanala, moći će iskoristiti popust na mesečnu TV pretplatu od čak 50%. To znači da će svi novi MTEL korisnici, za samo 7,95€ mesečno, moći uživati u preko 250 domaćih kanala i 20 austrijskih i nemačkih kanala. Jedinstvenost MTEL TV ponude se ogleda u eksluzivnim kanalima, tj. samo putem MTEL televizije korisnici u Austriji mogu pratiti najgledanije domaće kanale poput RTS-a, Arena Sport, BN, RTRS, OBN, Hayat, Superstar, Toxic i monoge druge. Dodatna pogodnost je gratis „Superstar“ videoteka koja sadrži  najpopularnije naslove domaćih serija: Močvara, Državni službenik, Tajkun, Slatke muke, Državni posao itd.

Salcburg 2

Želemir Žepinić (levo) sa sestrićem Mihailom Vukajlović je oduševljen usluama MTEL-a

Pravo vreme je i za internet zavisnike jer GIGABOOST akcija još traje. Svi novi korisnici će moći uživati u akciji koja im pruža 250 GB gratis i gratis telefon Huawei P30 lite u tarifi Servus Plus M. U okviru mesečne pretplate ove tarife, za samo 33,90€ korisnik dobija: neograničene pozive u Austriji, prema EU, prema mrežama Telekom Srbija grupe (mts u Srbiji, m:tel u BiH i m:tel u Crnoj Gori); neograničene pozive/poruke iz Srbije, BiH i CG prema svim mrežama u Austriji i mrežama Telekom Srbija grupe; 25 GB u Austriji, EU, Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Za korisnike koji se teško odvajaju od svojih telefona, odlično rešenje je tarifa Servus Plus ohne Handy. Za mesečnu pretplatu već od 12,90€ korisnik može neograničeno telefonirati u Austriji, prema EU i prema mrežama Telekoma Srbije. Takođe, u ovim tarifama ne postoje troškovi rominga u EU, Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Mobilni internet se kreće, u zavisnosti od mesečne pretplate, od 5 do 100 GB. U akciji koja traje do kraja meseca, korisnik dobija i dodatnih 150/250 GB.

Salcburg 3

Moderno uređena poslovnica čeka brojne korisnike u Tržnom centru Arena

Novootvorena poslovnica se u tržnom centru „Shopping Arena“  nalazi preko puta prodavnice „Müller“ a radno vreme je od 9:00 do 19:00 radnim danima a subotom od 09:00 do 18:00 časova. Naši profesionalni i ljubazni agenti prodaje govore nemači i srpski/bosanski/hrvatski jezik i uvek su spremni pronaći rešenje koje će u potpunosti zadovoljiti potrebe i očekivanja, kako postojećih tako i novih, MTEL korisnika.

Otvaranje poslovnice u Salcburgu je nastavak realizacije planova o širenju mreže poslovnica i približavanja korisnicima s ciljem pružanja kvalitetne, profesionalne i pravovremene MTEL Austria usluge.